Over
Davide

 

Tijdens mijn studie psychologie aan de UvA zag ik een documentaire over de wereldberoemde Braziliaanse fotograaf Sebastiao Salgado. Ik was zó geraakt door zijn onderwerpskeuze, zijn levensfilosofie en zijn werk, dat ik besloot om ook te gaan experimenteren met de camera. Ik had het geluk dat twee fantastische Nederlandse fotografen op mijn pad kwamen die me stimuleerden om door te gaan: Jimmy Nelson en William Rutten. Mede door hun aansporing had ik in 2020 mijn eerste solo-expositie (24/24 San Remo). Het succes daarvan stimuleerde me om een tweede solo-expositie te realiseren het jaar later (Falling Angels).

Ik maak echter niet alleen kunstfotografie. Ik wil nadrukkelijk een allround fotograaf zijn en combineer zodoende mijn vrije werk met (zakelijke) portretten, nieuwsfotografie en objectfotografie. Op deze site laat ik zien waar ik mee bezig ben. Neem vooral contact op voor vragen / ideeën / samenwerkingen etc.!

Weddings are a record event in any love story. Documenting authentic moments of couples and their family's reunion fascinates and excites me over and over again.
Roberta Jones

As Featured In

Get in Touch

Neem voor al je vragen contact op!